Keyword
Welcome, Guest
(76 Viewing)  (75) Guest

TOPIC: Logo not loading correctly

Logo not loading correctly 8 years 6 months ago #4826

  • WhiteFeather
  • WhiteFeather's Avatar
  • OFFLINE
  • Expert Treasure Hunter
  • Posts: 3367
  • Thank you received: 469
  • Karma: 58
Tommy, the logo in the upper left hand screen is loading under the brown bar. Just thought you should know.
WF
Count your Blessings but Remember your Dreams!
The administrator has disabled public write access.

Re: Logo not loading correctly 8 years 6 months ago #4828

  • wreckdiver
  • wreckdiver's Avatar
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 2497
  • Thank you received: 178
  • Karma: 56
Thanks WF, but it looks like its loading OK on my computer. we will take a look at it.

Thanks

Tommy
“Treasure – If it’s out there, we’re going to find it!” (Tommy Vawter)
The administrator has disabled public write access.

Re: Logo not loading correctly 8 years 6 months ago #4830

  • WhiteFeather
  • WhiteFeather's Avatar
  • OFFLINE
  • Expert Treasure Hunter
  • Posts: 3367
  • Thank you received: 469
  • Karma: 58
The only place it is not staying is the forums section. It is loading right in all other sections.
Count your Blessings but Remember your Dreams!
The administrator has disabled public write access.

Re: Logo not loading correctly 8 years 6 months ago #4831

It is doing the same thing on my brand new computer!
The administrator has disabled public write access.

Re: Logo not loading correctly 8 years 6 months ago #4833

  • aquanut
  • aquanut's Avatar
  • OFFLINE
  • Expert Treasure Hunter
  • Posts: 863
  • Thank you received: 110
  • Karma: 13
It looks O.K. on Safari, Firefox and Google Chrome. I don't use Explorer on my Mac.
Aquanut
The administrator has disabled public write access.

Re: Logo not loading correctly 8 years 6 months ago #4842

Using an older version of Explorer here and am also getting the logo behind the bar (some times).
To Swim Is Human, To Dive Is SUBLIME
To bag a bug in total darkness . . . . is just the next step.
The administrator has disabled public write access.

Re: Logo not loading correctly 8 years 3 months ago #6468

  • WhiteFeather
  • WhiteFeather's Avatar
  • OFFLINE
  • Expert Treasure Hunter
  • Posts: 3367
  • Thank you received: 469
  • Karma: 58
B) This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.
Attachments:
  • Attachment This attachment is hidden for guests. Please log in or register to see it.
Count your Blessings but Remember your Dreams!
The administrator has disabled public write access.
Moderators: Salvor6, LobsterPirate